Historiek

einde timeline
item1

1995

oprichting Funbikers

Met een 15tal leden zijn de funbikers inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende club met 30 leden wat statutair het maximum is.

item2

nu

iedere zondagmorgen

Ons doel is om met zoveel mogelijk mensen iedere zondagmorgen, dit vanaf de 9de zondag van het jaar tot en met de laatste zondag van september een gezellige rit te rijden. Met een gemiddeld aantal van 21 aanwezigheden zitten we daarmee goed.

item3

nu

redelijk tempo

Wij proberen dit aan een redelijk tempo te doen met dien verstande dat de snelheid voor iedereen haalbaar moet zijn. Tot op vandaag zijn we er nog steeds in geslaagd om het bij een groep te houden en ons niet te splitsen. Dit proberen we de komende jaren ook zo te houden.

item2

nu

Kuurne-Brakel-Kuurne

Van het eerste jaar al organiseren wij onze eigen fietsrally "Kwaremont-Belisol Classic", deze is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de kalender van Leiedal en VBR-VWB, dit echter zonder te vervallen in grootschaligheid, wij houden het liever iets minder "big" maar eerder familiaal en zeker zo goed georganiseerd. Tevens organiseren wij een mountainbiketocht begin november.

item2

jaarlijks

2 daagse

Ook gaan wij ieder jaar op dagrit en twee-of meerdaagse, dit telkens gevolgd door een gezellig samenzijn met onze partners. In 2005 zijn we naar de Eifel geweest, in 2007 waren we met 22 man in Malaucene aan de voet van de Mont Ventoux en in 2010 met 23 mensen in Limoux, land van de Catharen.

item2

nu

kameraadschap

Naast het fietsen, wat nog altijd de prioriteit is, staat kameraadschap hoog in het vaandel. Wij hebben onze naam bewust gekozen omdat de "fun" voor, tijdens en na het fietsen, voor ons zeer belangrijk is. Wij proberen dit nog vele jaren zo te houden.