Kwaremont VTT

hoeve van de walle

Er is een verzorgde bevoorrading (een op de 30 km en twee op de 50 km), bij aankomst is er gelegenheid voor afspuiten van de fietsen en zijn er douches beschikbaar. Er is natuurlijk nog mogelijkheid om gezellig na te praten.

Zondag 4 november 2018
afstand vertrekuur inschrijvingsgeld
30km 8 uur - 10 uur €3.00 - €4.00
50km 8 uur - 10 uur €4.00 - €5.00
Parcours
30km

Start aan Hoeve Vandewalle te Kuurne langs het sportterrein en de paardenrenbaan gaan we naar de Leiehoek om de Leie te bereiken. Vandaar naar de Gavers, dan via Zwevegem langs de voetbalvelden van St Lodewijk (splitsing met de 50 km). Via stapwegen en onverhard komen we aan de BST site om daar langs de spoorweg terug te keren richting Gaverzicht, onder de autostrade gaan we links terug naar de Gavers, éénmaal de Gavers gehad terug naar Kuurne via de Leiemeers en zo naar hoeve Vandewalle.

50km

Start aan Hoeve Vandewalle te Kuurne langs het sportterrein en de paardenrenbaan gaan we naar de Leiehoek om de Leie te bereiken. Vandaar naar de Gavers, dan via Zwevegem langs de voetbalvelden van St Lodewijk (splitsing met de 30km) richting Banhoutbos, dit stuk rond het bos en het onverhard om de oude Kleiputten van Moen te bereiken zijn privaat terrein (met dank aan de eigenaars). In Moen de kleiputten naar beneden.Via enkele stapwegen naar de talu's in Moen, om na mooie stukjes onverhard richting de molen in St Denijs, waar we de tweede bevoorrading hebben, dan duiken we naar beneden naar het Trekteurke om dan via Zwevegem en Kortrijk terug de Gavers te bereiken dan naar Kuurne via de Leiemeers en zo naar Hoeve Vandewalle.

Inschrijven:
Hoeve Vandewalle
Sportpark Kuurne
Boomgaardstraat 168
8520 Kuurne
google maps

Parking Sportpark:
Nieuwenhuyse 49
8520 Kuurne
google maps

Parking Renbaan:
Kattestraat 122
8520 Kuurne
google mapsInlichtingen:
Secretariaat
info@funbikers.be facebook