Over ons – geschiedenis

1995 – Oprichting Fun Bikers Kuurne

Met een 15tal leden zijn de Fun Bikers inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende club met een 30tal leden.

Ok

Iedere zondagmorgen

Ons doel is om met zoveel mogelijk mensen iedere zondagmorgen, dit vanaf de 9de zondag van het jaar tot en met de laatste zondag van september een gezellige rit te rijden. Met een gemiddeld aantal van 21 aanwezigheden zitten we daarmee goed.

Ok

Redelijk tempo

Wij proberen dit aan een redelijk tempo te doen met dien verstande dat de snelheid voor iedereen haalbaar moet zijn. Tot op vandaag zijn we er nog steeds in geslaagd om het bij een groep te houden en ons niet te splitsen. Dit proberen we de komende jaren ook zo te houden.

Ok

Kwaremont Classic

Van het eerste jaar al organiseren wij onze eigen fietsrally “Kwaremont Classic”, deze is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de kalender van Leiedal en VBR-VWB, dit echter zonder te vervallen in grootschaligheid, wij houden het liever iets minder “big” maar eerder familiaal en zeker zo goed georganiseerd. Tevens organiseren wij een mountainbiketocht begin november.

Ok

2-daagse

Ook gaan wij ieder jaar op dagrit en twee-of meerdaagse, dit telkens gevolgd door een gezellig samenzijn met onze partners.

Ok

Kameraadschap

Naast het fietsen, wat nog altijd de prioriteit is, staat kameraadschap hoog in het vaandel. Wij hebben onze naam bewust gekozen omdat de “fun” voor, tijdens en na het fietsen, voor ons zeer belangrijk is. Wij proberen dit nog vele jaren zo te houden.